Zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Bekijk dan hier onze mogelijkheden of neem contact op!

De Twee Linden heeft vele mogelijkheden voor uw zakelijke ontmoetingen. Bijvoorbeeld voor uw vergaderingen, productpresentaties, congressen, bedrijfsfeesten, B2B-activiteiten of netwerkbijeenkomsten. Daarbij staat de juiste zorg en aandacht van uw klanten of gasten voorop. Graag adviseren wij op het gebied van aankleding, catering, inrichting en ondersteunende zaken zoals licht, geluid, communicatie en andere facilitaire zaken.

Ruimte
Voor elke vergadering maken wij de ruimte passende bij het aantal gasten en uw wensen. Vele opstelling zijn mogelijk zoals een blokopstelling, U opstelling of theateropstelling. De zalen zijn aangrenzend, dit geeft de mogelijkheid om grote ruimten te faciliteren.

Catering
De Twee Linden heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van catering: van lunch, diner, high tea en amuses tot gevarieerde buffetten. Uw wensen vullen wij op creatieve, culinaire wijze in.

Ligging
Door de centrale ligging van het zalencomplex is het de ideale locatie voor meetings met gasten uit het gehele land.

  • Goede verbindingen met de A15 en A50
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Goede verbindingen met het openbaar vervoer. Uw gasten zijn slechts enkele miuten verwijderd van de bus naar het treinstation in Tiel.

Standaard 4 uurs vergaderarrangement
Standaard 8 uurs vergaderarrangement