Trouwen

Eén van de mooiste dagen van uw leven. Waarom zou u die niet vieren bij Hotel-Restaurant De Twee Linden? Onze accommodatie biedt alle mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken.

Officiële trouwlocatie
De Twee Linden is officieel een trouwlocatie van de Gemeente West Maas en Waal. Past de sfeer van de trouwzaal in het gemeentehuis niet bij uw bruiloft, onze zaal past misschien beter bij uw wensen.

Ontvangst in ons grand café
Samen proosten op het bruidspaar begint bij de ontvangst, op het geluk! Het grand café is hier een sfeervolle maar informele ruimte voor. Hier vinden de felicitaties, aansnijden van de bruidstaart en het uitwisselen van de eerste emoties plaats.

Lees meer over ons Grand café

Dineren in ons restaurant
Na de borrel wordt het tijd om te dineren. Er zijn diverse mogelijkheden. Er kan gekozen worden voor een trouwbuffet maar ookeen 3-gangen trouwmenu, waarbij alles aan tafel uitgeserveerd wordt, of zelfs een barbeque is mogelijk. Wij beschikken over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor het diner.

Lees meer over ons Restaurant

'S-avonds feest vieren in één van onze zalen
Voor de feestavond gaan wij naar onze feestzaal. Wij hebben een ruime zaal waar met gemak een feestavond van 300 personen in gehouden kan worden. Echter hebben wij flexibele wanden waardoor wij de feestzaal passend maken bij de grote van het gezelschap. Wilt u graag dat iedereen kan zitten, kan staan, kan dansen geen probleem. Wij maken de opstelling welke zorgt voor het soort feest wat u voor ogen heeft.

Lees meer over onze zalen

Laat uw gasten overnachten in onze hotelkamers
Aan alle goede komt een einde. Mocht de feestavond afgelopen zijn, dan hoeft u of uw gasten niet op een taxi te wachten. Ons hotel kan voor uw gasten een oplossing bieden.

Lees meer over ons hotel

Bovenstaande is maar een kleine samenvatting van de mogelijkheden van onze accommodatie. Graag gaan wij met u persoonlijk in gesprek voor de ideale invulling van jullie dag!