Nieuwbouw

Luxe in het land van Maas en Waal...

Hotel – Restaurant – Grand Café – Zalen De Twee Linden is in oktober 2013 begonnen met de realisatie van twintig compleet nieuwe hotelkamers. Hiervoor zijn de oude kamers aan de achterzijde van het pand gesloopt.
Begin januari 2014 was de complete fundering van de nieuwbouw al gestort en kon er begonnen worden aan de opbouw van de hotelkamers. Alle moderne kamers zijn ondertussen opgeleverd, de eerste reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt nu over een totaal van 25 kamers, onder te verdelen in:
vijf standaard kamers in het hoofdgebouw, acht Comfort kamers, drie Premium kamers, één Premium DeLuxe kamer met keukentje, zes DeLuxe kamers, drie Superior kamers met Whirlpool en één Superior DeLuxe kamer van ruim 40m2.

Alle kamers zijn voorzien van gratis WIFI-verbinding, airconditioning en luxe badkamer met (stort)douche en/of bad. Verder beschikken de nieuwe kamers over een minibar, een laptopkluis en een Smart-TV met internetverbinding. Tevens beschikken de deluxe kamers over een terras met zitje (inclusief aansluiting voor elektrische fietsen). Er is ook een afgesloten fietsenstalling aanwezig.

Voor het optimale gemak van fietsliefhebbers beschikt het hotel over meerdere EON-fietsoplaadpunten en talloze fietsroutes en informatie voor een heerlijk dagje eropuit. Natuurlijk is het restaurant en het Grand Café een mooie plek om even uit te rusten en te genieten van een heerlijk drankje en/of hapje van de uitgebreide lunch- en dinerkaart. Kortom het perfecte hotel voor de zakelijke en particuliere gast. Dit alles in de prachtige omgeving van Het Land van Maas en Waal, Rivierenland!

IMG_0927.jpg

IMG_0885.jpg