Fietsen door Rivierenland

Fietsroutes rondom De Twee Linden
Gelderland is gekozen tot ''beste fietsprovincie van Nederland''. Dit is niet voor niets. Een aantrekkelijk landschap, de kwaliteit van de fietspaden en een goed knooppuntennetwerk worden hierbij geprezen.
Er zijn verschillende websites die het plannen van uw fietsvakantie gemakkelijker maken. Zo kunt u op wwww.planjeroute.nl uw eigen knooppuntenroute voorafgaande aan uw bezoek samenstellen. Ook is het op deze website mogelijk de al bestaande knooppuntenroutes in te voeren en/of aan te passen naar eigen inzicht. Een andere website is www.gelderseroutes.nl. Deze website toont al routes die bij onze accommodatie gratis te verkrijgen zijn.

De Twee Linden is een officieel informatiepunt binnen de regio. Alle (knooppunten)routes zijn bij ons te verkrijgen.

Enkele routes die langs De Twee Linden lopen;

  • Maas -en Waalroute (66 km)
  • Waalbrugroute (48 km)(begin -en eindpunt voor de deur)
  • Sterke Dijkenroute (80 km)
  • Dijk van een Route (begin -en eindpunt voor de deur)

Daarnaast is het ook mogelijk gebruik te maken van de populaire Falkplan Fietskaarten. Deze zijn bij ons verkrijgbaar. De kaart toont alle fietspaden in het Rivierenland en de kaart werkt als volgt:
Met dit routenetwerk fiets je eenvoudig routes vanaf tien kilometer. De genummerde knooppunten leiden de fietser van knooppunt naar knooppunt simpeler kan niet! Op elke knooppunt waar routes elkaar kruisen, staan informatiepanelen waarmee je je verdere traject kunt bepalen.

Fietsverhuur

U kunt natuurlijk uw eigen fiets meenemen en stallen in onze gesloten fietsenstalling. Daarnaast is het ook mogelijk fietsen bij onze accommodatie te huren. Samen met een fietswinkel in het dorp bieden wij u de mogelijkheid standaard heren- en damesfietsen te huren*. Tevens is er de mogelijkheid om e-bikes te huren*.

*Vooraf reserveren is aanbevolen, de fietsenwinkel is niet dagelijks geopend.

Faciliteiten voor de fietser in het Hotel-Restaurant
Onze accommodatie beschikt over een gratis gesloten en overdekte fietsenstalling. Daarnaast beschikken de Deluxe kamers op de begane grond over eigen oplaadpunten voor de elektrische fiets.

Tevens bieden wij u een Happen en Trappen arrangement! Meer informatie hierover kunt u hier vinden.