Hotel

Hotel de Twee Linden is gelegen in de dorpskern van Beneden-Leeuwen. Een gezellige dorpskern met meerdere kleine winkeltjes. Zowel bewoners van Beneden-Leeuwen als bezoekers van buitenaf voelen zich meteen thuis is dit gezellige dorp. Het hotel heeft verschillende kamers te bieden en is een geweldige uitvalsbasis voor uitstapjes naar omliggende steden en dorpen, een avondje uit met het gezin, zakelijke bijeenkomsten of een korte vakantie in eigen land.

De Twee Linden is een bedrijf waar het oude karakter en sfeer behouden is gebleven maar wel in een modern jasje is gestoken. Dit ziet u zowel in het uiterlijk van het hotel en restaurant als ook in de bedrijfsvoering terug. Wilt u meer weten over de historie van De Twee Linden? Op deze pagina hebben wij hier een stuk over geschreven.

De omgeving van De Twee Linden

Ondanks dat het centraal gelegen is (A15,Tiel), is het een rustig uitgangspunt voor vele mooie fiets- en struinroutes in de omgeving van de Betuwe en het Land van Maas en Waal. Meer weten over de deze mooie omgeving? Lees dan hier verder.

Wij heten u van harte welkom bij De Twee Linden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?