Bruiloft Jeroen en Anneke

Lieve familie en vrienden,

Wat leuk dat jullie ook willen blijven slapen aansluitend aan onze huwelijksdag op 14 oktober!
Je kiest er voor om te overnachten in Hotel- Restaurant De Twee Linden. Het hotel ligt op slechts 7 minuten rijden van onze trouwlocatie. De Twee Linden is gelegen in de dorpskern van Beneden-Leeuwen. De Twee Linden is van oudsher een familiebedrijf en dankt zijn naam aan de twee linden die in het begin van zijn bestaan voor de boerderij stonden.

Reserveren
Overnachten en ontbijten bij Hotel-Restaurant De Twee Linden is overnachten in een rustige omgeving, met ruime kamers en prima faciliteiten. Er zijn nog diverse kamers beschikbaar. Er zijn verschillende type kamers beschikbaar. Indien je een kamer wenst te reserveren kun je hier reserveren.

Vervoer
Reis je van het hotel naar de locatie graag met de taxi, dan vinden we het prettig dit van te voren te weten. Zo kunnen we de taxi alvast voor je reserveren. Een heen en terugreis met de taxi kost € 10,-- per persoon. De taxi’s vertrekken regelmatig voorafgaand aan de ceremonie. Ook staan de taxi’s na afloop van het avondfeest weer voor je klaar.

Inchecken en kosten
Om het inchecken zo spoedig mogelijk te laten verlopen dienen de kosten vooraf voldaan te worden.
Als er een reservering wordt geplaatst, wordt deze eerst op beschikbaarheid gecontroleerd, vervolgens ontvang je een bevestiging en factuur. Gelieve deze factuur uiterlijk 7 oktober a.s. te voldoen.
Heb je vragen over het hotel, specifieke wensen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met de Twee Linden.
Wij hebben er veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op 14 oktober!

Groetjes Jeroen en Anneke

jeroen en anneke.jpg