Bereikbaarheid

Centraal gelegen, in het midden van het land ligt Hotel-Restaurant De Twee Linden, in het land van Maas en Waal. Gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio. Bovendien parkeert u uw auto gemakkelijk op de gratis parkeerplaats achter de accommodatie. Routebeschrijving printen? Via deze link print u gemakkelijk uw eigen routebeschrijving.

Met de auto
Vanaf de A15 neemt u afslag 34-Echteld naar N323 richting Beneden-Leeuwen. Na de Prins Willem-AlexanderBrug neemt u de derde afslag richting de Van Heemstraweg. De eerstvolgende rotonde neemt u de derde afslag richting Zijveld. Vervolgens slaat u aan het einde van de weg rechtsaf richting de Zandstraat. Na 500 meter treft u onze accommodatie aan uw linkerhand.

Met het openbaar vervoer
Bij Station Tiel neemt u Bus 42 richting Druten-Centrum. Binnen een kwartier arriveert u bij busstation de Akkerstraat, Beneden-Leeuwen. Hiervandaan is het ongeveer 10 minuten lopen naar uw accommodatie aan de Zandstraat 100.

Met het vliegtuig
Amsterdam Airport
Vanaf de Amsterdamse luchthaven neemt u de Intercity richting Utrecht. Vervolgens neemt u de stoptrein richting Tiel. Binnen 1 uur en 19 minuten staat u op station Tiel. Hiervandaan is het mogelijk een taxi te nemen naar Beneden-Leeuwen (10 min) of u weg te vervolgen zoals hierboven bij openbaar vervoer beschreven.

Eindhoven Airport
Vanaf Eindhoven Airport neemt u de shuttle-service richting Eindhoven Centraal. Hiervandaan neemt u de trein richting 's-Hertogenbosch, Geldermalsen en Tiel.
Vanaf Tiel is het mogelijk een taxi te nemen naar Beneden-Leeuwen (10 min) of u weg verder te vervolgen zoals bij openbaar vervoer beschreven. Het telefoonnummer van personenvervoer Maas en Waal is als volgt: 0487-515000.

Per fiets
Er zijn verschillende fietsroutes in het Land van Maas en Waal die langs De Twee Linden lopen. Als u met knooppunten werkt liggen wij langs knooppunt 86.