Welkom bij De Twee Linden

Wij hopen dat u allen in goede gezondheid verkeert!

Hotel van de Twee Linden is geopend voor gasten. De kamers in de nieuwbouw kunnen makkelijk worden bereikt zonder de 1,5 meter maatregel te passeren. Een ieder die graag zou willen overnachten is welkom.

Wegens de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het COVID-19 virus, zijn wij genoodzaakt om ons restaurant te sluiten tot 20 mei 2020. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen zonodig onze opening aanpassen.

Wel willen wij u bedanken voor alle lieve en hartverwarmende berichten die wij onlangs hebben mogen ontvangen.
Voor nu zeggen wij: #staysafe, en hopen snel weer het glas met u te mogen heffen.

Met vriendelijke groet,

Team de Twee Linden

Een persoonlijk welkom bij Hotel-Restaurant De Twee Linden, waar u kunt genieten van het beste wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. Dit gebied leent zich uitstekend voor een struintocht door de uiterwaarden, fietstochten of een bezoek aan de steden Tiel, s’Hertogenbosch, Oss en Nijmegen. Daarnaast heeft de dorpskern van Beneden-Leeuwen genoeg aanbod voor een gezellig middagje winkelen terwijl de mannen een drankje doen in ons Grand-Café.

Wij beschikken over gerenoveerde en nieuwe hotelkamers, een sfeervol restaurant, een gezellig Grand-Café en diverse zalen. Een ideale plek voor een high tea met vriendinnen, een diner met het gezin of een vergadering met al uw collega’s. Het hotel beschikt over gratis WIFI en voldoende gratis parkeergelegenheid.


Reserveer online!

Hotelkamer boeken