Over De Twee Linden

Een persoonlijk welkom bij Hotel-Restaurant De Twee Linden. Gelegen in het Gelderse Land van Maas en Waal, aan de rand van de Betuwe treft u onze veelzijdige accommodatie. Dit gebied leent zich uitstekend voor een struintocht door de uiterwaarden, herfsttochten of een bezoek aan de steden Tiel, s’Hertogenbosch, Oss en Nijmegen. Daarnaast heeft de dorpskern van Beneden-Leeuwen genoeg aanbod voor een gezellig middagje winkelen terwijl de mannen een drankje doen in het Grand-Café.

Wij beschikken over gerenoveerde en nieuwe hotelkamers, een sfeervol restaurant, een gezellig Grand-Café en diverse zalen. Een ideale plek voor een high tea met vriendinnen, een diner met het gezin of een heisessie met al uw collega’s. Het hotel beschikt over gratis WIFI en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze dinerkaart
Met trots presenteren wij u graag onze dinerkaart.
Alle gerechten zijn zorgvuldig samengesteld met superverse ingrediënten. Nieuw aan onze kaart is dat een selectie van de kaart gegrild wordt op houtskool in een Josper Grill, waardoor de smaken van de gerechten puur en intens zijn.

Bekijk onze dinerkaart

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar op telefoonnummer 0487-591234 of via de email info@detweelinden.nl. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en lopende acties? Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief.

Met gastvrije groet,

Team De Twee Linden

Reserveer online!

LAST MINUTE Winterweekend

Het nieuwe jaar goed beginnen met een nachtje weg!
Kom dan heerlijk even ontspannen bij ons.
Of u nu lekker de buurt wilt verkennen of gewoon wilt bijkomen met een goed boek of tijdschrift.


Carnaval: Het Twee Linden Bal, zondag 26 februari
Zondag 26 februari is er weer het grote Twee Linden bal.....

4 daags Fruit en Fietsarrangement Land van Maas en Waal

Houdt u ook zo van fietsen in een lekker zonnetje en tegelijk genieten van de vele boomgaarden die het dijkenlandschap opfleuren? In het Land van Maas en Waal, op korte afstand van de Leeuwense Waard, Tiel en de Betuwe doen wij dit graag.

Het Struinen langs de Waal arrangement

Avontuurlijk aangelegd? Kom eens struinen met het driedaagse ''Struinen langs de Waal'' arrangement. Een verrassende manier om de Leeuwense Waard en omgeving te ontdekken en volop te genieten van de ongerepte natuur.

  • Paasbrunch 1e paasdag

    Paasbrunch De Twee Linden Op eerste paasdag serveren wij een feestelijke, uitgebreide Paasbrunch! U bent van harte welkom om samen met uw familie te komen genieten van o.a. zoete lekkernijen, vers gebakken broodjes, soep, vlees- en visgerechten, salades en fruit. En speciaal voor onze jongste gasten is er een kinderhoek waar allerlei activiteiten worden georganiseerd. 1e Paasdag: zondag 16 april 2017, van 12.00 tot 15.00 uur. Volwassenen à € 28,75 Kinderen (3 t/m 11) à € 14,75 Incl. koffie/thee/melk/jus d’orange

    Lees het hele artikel →

Zakelijke bijeenkomsten

Centraal gelegen in het land, zo'n vijf minuten van de A15 ligt Hotel-Restaurant-Zalen De Twee Linden.

Jaarlijks vinden er in dit landelijk gelegen dorpje meerdere grote (en kleine) vergaderingen plaats. Naast ons zalencomplex beschikt De Twee Linden over gratis WIFI, voldoende parkeergelegenheid en verschillende overnachtingsmogelijkheden.