Pasen.JPG
Pasen 2.JPG

Reserveer online!

Hotelkamer boeken

Vaste gast?

Over De Twee Linden

Een persoonlijk welkom bij Hotel-Restaurant De Twee Linden. Gelegen in het Gelderse Land van Maas en Waal, aan de rand van de Betuwe treft u onze veelzijdige accommodatie. Dit gebied leent zich uitstekend voor een struintocht door de uiterwaarden, fietstochten of een bezoek aan de steden Tiel, s’Hertogenbosch, Oss en Nijmegen. Daarnaast heeft de dorpskern van Beneden-Leeuwen genoeg aanbod voor een gezellig middagje winkelen terwijl de mannen een drankje doen in het Grand-Café.

Wij beschikken over gerenoveerde en nieuwe hotelkamers, een sfeervol restaurant, een gezellig Grand-Café en diverse zalen. Een ideale plek voor een high tea met vriendinnen, een diner met het gezin of een heisessie met al uw collega’s. Het hotel beschikt over gratis WIFI en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze dinerkaart
Met trots presenteren wij u graag onze dinerkaart.
Alle gerechten zijn zorgvuldig samengesteld met superverse ingrediënten. Nieuw aan onze kaart is dat een selectie van de kaart gegrild wordt op houtskool in een Josper Grill, waardoor de smaken van de gerechten puur en intens zijn.

Bekijk onze dinerkaart

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar op telefoonnummer 0487-591234 of via de email info@detweelinden.nl. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en lopende acties? Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief.

Met gastvrije groet,

Team De Twee Linden

Het Struinen langs de Waal arrangement

Avontuurlijk aangelegd? Kom eens struinen met het driedaagse ''Struinen langs de Waal'' arrangement. Een verrassende manier om de Leeuwense Waard en omgeving te ontdekken en volop te genieten van de ongerepte natuur.